Vídeo

El restaurant Compartir va néixer l'abril de 2012 de la mà de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch. Com el seu nom indica, l'oferta gastronòmica es presenta amb plats per compartir al centre de la taula. D'aquesta manera es transforma el concepte de "pica-pica" i es porta un pas endavant, a la vegada que es crea un ambient sorprenent i desinhibit entre els clients. La carta ofereix plats d'estil marcadament modern i també propostes més tradicionals, com poden ser els arrossos.

El restaurant es troba al centre històric de Cadaqués i està ubicat en un emblemàtic edifici reformat de principis del segle XVIII. Un dels seus principals atractius és el gran pati exterior que rep al visitant i que és un clar exemple de la identitat d'aquest racó únic de la Costa Brava i el Cap de Creus.

La suma de la proposta gastronòmica, del local i del tracte que es dóna al client, servit en un entorn informal i distès, serveixen per transmetre a qui ens visita la nostra filosofia, caracteritzada per buscar la màxima satisfacció del client en tots els sentits.

Actualment, el restaurant Compartir compta amb el reconeixement de les principals guies gastronòmiques: té Dos Sols a la Guia Repsol i apareix recomanat a la Guia Michelin.

El desembre de 2014 va néixer el segon projecte propi de Casañas, Castro i Xatruch: el restaurant Disfrutar de Barcelona, amb una proposta diferent a Compartir, clarament avantguardista i en format de menú degustació.