Qui som

Qui som

L'Oriol, en Mateu i l'Eduard es coneixen fa quasi vint anys a la cuina del restaurant elBulli, reconegut a nivell internacional.

L'any 2012 decideixen associar-se i fer realitat un pensament que feia temps els rondava per la ment: tenir un restaurant propi. Així, l'abril de 2012 neix el restaurant Compartir. Situat al cor de la Mediterrània, en un entorn idíl·lic, ple de màgia i encant, com són Cadaqués i la Costa Brava, el restaurant basa la seva oferta gastronòmica en plats per compartir al centre de la taula fruit d'una cuina moderna esquitxada d'elaboracions tradicionals.

Amb la consolidació de Compartir Cadaqués, el desembre de 2014 obren un segon restaurant a Barcelona, Disfrutar. La línia gastronòmica d'aquest establiment aposta clarament per l'avantguarda en format de menú degustació. Disfrutar és un restaurant pensat perquè el client gaudeixi al màxim de la gastronomia creativa. Els menús degustació busquen que el client se senti relaxat, feliç i que gaudeixi d'una cuina creativa d'avantguarda amb fortes arrels mediterrànies.

Equip

Marc Llach

- Cuina -

Roger Margalef

- Sala -

Iñaki Segade

- Cuina -

Laura Lozano

- Sala -

Halima Boujamda

- Cuina -

Jheiko Escalera

- Sala -

Jean Sanchez

- Cuina -

Jorge Luquero

- Cuina -

Ruben Martinez

- Cuina -

Daniela Nieto

- Sala -

Yeray Álvarez

- Cuina -