Qui som

Qui som

L'Oriol, en Mateu i l'Eduard es coneixen fa quasi vint anys a la cuina del restaurant elBulli, reconegut a nivell internacional.

L'any 2012 decideixen associar-se i fer realitat un pensament que feia temps els rondava per la ment: tenir un restaurant propi. Així, l'abril de 2012 neix el restaurant Compartir. Situat al cor de la Mediterrània, en un entorn idíl·lic, ple de màgia i encant, com són Cadaqués i la Costa Brava, el restaurant basa la seva oferta gastronòmica en plats per compartir al centre de la taula fruit d'una cuina moderna esquitxada d'elaboracions tradicionals.

Però el concepte de compartir va més enllà del fet de posar un plat al mig de la taula. L’Oriol, l’Eduard i en Mateu juntament amb en Marc Llach, cap de cuina, treballen per a què tot l’equip entengui el significat complet del verb: experimentar vivències, moments, converses, records i sensacions; però també treballar en equip, esforçar-se a diari i gaudir de la manera que tenen d’entendre la cuina i que tan bé saben transmetre.

Equip

Daniela Nieto

- Sala -

Marc Llach

- Cuina -

Enric Ricardo

- Cuina -

Hicham el Hemri

- Cuina -

Ruben Martinez

- Cuina -

Jean Sanchez

- Cuina -

Jheiko Escalera

- Sala -

Gerard Tuneu

- Cuina -

Iñaki Segade

- Cuina -

Thor Alesanco

- Sala -

Laura Ribé

- Sala -

Halima Boujamda

- Cuina -